Fellows

Bij ONE nemen we onderzoek serieus. Dat kan theoretisch zijn, maar ook empirisch (met de voeten in de modder). Fellows bij ONE zijn mensen die onze missie onderschrijven. De fellows werken vanaf hun eigen plek, organisatie of bedrijf. Via ONE maken zij hun ideeën, papers, praktijken (en praktische vragen), lesmateriaal, etc. openbaar en zoeken ze meerwaarde in de samenwerking.

Een voorbeeld van een project dat we in 2020 zijn gestart betreft de vernieuwing van het economieonderwijs in het hoger onderwijs, samen met lectoren en docenten die zich hebben aangesloten als fellow bij ONE.

Sinds 2020 actief

Op 15 januari 2020 organiseerden we vanuit ONE een bijeenkomst met ruim dertig experts op gebied van wetenschap, onderwijs en praktijk. Direct daarna lag het even stil door de ontwikkelingen rondom Covid 19. Op dit moment werken we enerzijds aan het versterken van dit netwerk, terwijl we ook al actief zijn met een aantal projecten.

Ook Fellow worden?

Als je interesse hebt in het Fellowsnetwerk van ONE, dan kun je meer informatie aanvragen. Iedereen kan Fellow worden als je beroepsmatig bezig bent met thema’s die bij onze missie passen en wilt bijdragen aan de missie van ONE. We richten ons op (jonge) professionals die bereid zijn tot het schrijven van blogs, inhoudelijk organiseren van netwerk events, labs, lesbrieven, praktijkcases, exploratief onderzoek en het geven van masterclasses.