,

VACATURE: Jongerenwerker PowerUp073 Noord

Vacature jongerenwerker (Hbo)
Standplaats: ‘s-Hertogenbosch
Uren: minimaal 24 uur per week
(start z.s.m., duur tot en met 31 december 2022)
Solliciteren kan tot en met 18 mei 2022 via sollicitaties@farent.nl

Ben jij ondernemend en creatief en een natuurtalent in de omgang met jongeren? Vind je het belangrijk dat jongeren gezien en gehoord worden en lijkt het je tof om bij de leukste jongerenwerkorganisatie van Nederland te werken? Dan ben jij de enthousiaste jongerenwerker die wij zoeken voor PowerUp073-team Noord met als werkgebied Maaspoort, Hambaken, Orthen, Haren, Donk en Reit, De Slagen, De Rompert, Buitenpepers en Empel. 

Als jongerenwerker van PowerUp073 kom je in dienst bij Farent Sociaal Werk. Meer informatie over de inhoud van de vacature lees je hier.

Belangrijke informatie

De eerste gespreksronde zal onder voorbehoud van wijzigingen plaatsvinden op dinsdag 24 mei 2022. We vragen je deze datum zo veel mogelijk vrij te houden in je agenda. Uitnodigingen worden op 18 mei in de middag per e-mail verstuurd; check dus regelmatig je mailbox. Let op: soms komen onze berichten in de spamfolder terecht.

Geen Hbo opleiding, maar wel een relevante mbo opleiding?

Heb je geen hbo opleiding, maar ben jij een gedreven collega en beschik je wel over een afgeronde relevante mbo opleiding (niveau 4)? Heb jij een duidelijke visie op het jongerenwerk en heb je ambities die je graag binnen Farent zou willen vervullen? Ook dan komen wij graag in contact met jou. Voor de volledigheid willen we er dan wel even bij vermelden dat in dat geval een aangepast takenpakket van toepassing is met – daaraan gekoppeld – een aangepaste inschaling (schaal 6 Cao Sociaal werk).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.