Trainingen en workshops

Online workshops Nieuwe Economie

In 2018 ontwikkelden we een eerste uitgebreide training over de problemen in de huidige financiële economie en de alternatieve economische ideeën. Door middel van een een bijeenkomsten, leestips voor boeken, downloadbare readers en online materiaal willen we jou voorbereiden om inspirerende presentaties te geven over de Nieuwe Economie.

Opzet

In onze trainingen en workshops krijg je inzichten aangereikt en ga je actief aan de slag met oefeningen. De workshop is zeer interactief. Wij leren ook weer graag van alle deelnemers. We stimuleren de deelnemers om een onderling netwerk op te bouwen. In aanvulling op de bijeenkomst krijgen deelnemers toegang tot alle presentatiematerialen, oefeningen en artikelen. Zo wordt iedereen ondersteund bij het geven van eigen presentaties.

Nieuwe trainingen 2021 (Verwacht)

Het programma dat we hadden ontworpen ligt door de huidige corona-maatregelen stil. Op dit moment werken we aan het opzetten van online trainingen. Heb je belangstelling? Dan houden we je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief.